neuleita · ommeltua · Uncategorized

Avaruuspöksyt ja muita arkisia

Pirpanan toiveesta ompelin urheilulliset legginsit Jyväskylän Kangaskaupan digitrikoosta. Superhelppoa ja nopeaa, vaikka peruskaavaa piti muokatakin. Lahkeensuiden ja vyötärön ”resorit” säästivät huolittelulta ja kuminauhakujalta, ja pöksyt ovat kuulemma erittäin mukavat päällä.

Syystyöt pihalla on lopeteltu, ja ompelulle on ollut aikaa, pitkästä aikaa. Freelanceriksi heittäytyminen oli aika hurja ratkaisu, mutta perheen arki on ollut monin verroin mukavampaa näin. Sentinvenytystä tietenkin on luvassa, mutta sepä on aina ollut luovuuden lähde ja motivaattori omiin kokeiluihin.

Pirpanan paita ja Piikan mekko, myöskin digitrikoosta ommeltua.

P1050546

Itselle uusi peruspipo, joka lämmittää jo värillään. Dropsin Alpaca-langasta minulla on vain hyviä kokemuksia. Ihana neuloa, riittoisa ja lämmin. Eikä ole minulla nyppyyntynyt. Pesukoneeseen tätä ei tosin saa laittaa, hienopesussakin saattaa huopua.

Sormet syyhyävät jo kokeilemaan uutta alpakkalankaa, Dropsin Nordia. Nämä kerät tarttuivat väkisin mukaan viime viikoiselta vierailulta Böökin kippovalimon Lankakuppilaan Simoon. On muuten ihana paikka, usein tulee lähdettyä sinne vain hyvää mieltä hakemaan.P1050611

Näistä voisi syntyä jotakin ensi jouluksi… tai seuraavaksi!

-Marjukka

2 thoughts on “Avaruuspöksyt ja muita arkisia

Jätä kommentti